Dr. Hj. Lia Maulia Indrayani, M.Hum memiliki ketertarikan dan melakukan penelitian ilmiah dalam bidang kajian fonetik & fonologi, dan sosiopragmatik. Ia juga memiliki minat dalam bidang kajian budaya dan penerjemahan. 2017_Profil Lia IMG_5719

Dr,  Linguistik, Program Pascasarjana Universitas Padjadjaran
M.Hum, Linguistik, Program Pascasarjana Universitas Padjadjaran

S.S., Sastra Inggris, Universitas Padjadjaran

lia.maulia.i@gmail.com
Office Hour:

Rabu-Jumat 09.00-15.00, atau dengan janji

Publikasi Ilmiah

• “Morphological Regularities and Meaning Shift Analysis in Information Communication Technology: A Morpho-Semantic Study.” Artikel jurnal, diterbitkan oleh IJLLALW, 2014.
  • “Color and Font Meaning in Beauty of Clinics Logo: A Semiotic Study.” Artikel jurnal, diterbitkan oleh IJSS, 2014.
  • “Indonesian Young Adult’s Interference in Translating English Cursing.” Artikel jurnal, diterbitkan oleh IJALEL, 2014.
  • “Representation of Racism and Ethnicity in American Black Singers” Tweets : A Critical Discourse Analysis.”  Artikel jurnal, diterbitkan oleh IJLLALW, 2014.
  • “Strategies of Cultural Translation: A Look at The Translation of Sundanese’s Short Story into English A Look.” Makalah ilmiah untuk 3rd International Conference on Language, Literature, and Culture, 2016, Bangkok, Thailand.
  • “Naming Practice and Personal Names in Sundanese: A Case of Cultural Identity.” Makalah ilmiah untuk Language Maintenance Conference 2015, Universitas Diponegoro.
Kelas
Semester Genap Tahun Akademik 2016/2017